VHF/SRC Certifikat studie gruppe

VHF/SRC Certifikat studie gruppeEfter ønske fra flere medlemmer om VHF/SRC certifikat, er det blevet besluttet, med hensyntagen til økonomi samt omfang af pensum, at der afholdes “VHF studie gruppe” i klubhuset følgende dage:

 

  1. + 22. + 29. Marts kl 19 til ca 21. Onlineeksamen aftales senere

 

For at deltage skal man selv anskaffe sig materialet man skal bruge. Der er flere udbydere af online/selvstudie VHF/SRC certifikater. https://www.duelighed.dk/ er den mest biligeste, Dansk sejlunion har også tilbuddet: https://dansksejlunion.dk/uddannelse/fritidssejleruddannelserne/src-vhf/src-vhf-eksamen Og endeligt er der https://www.vhfskolen.dk/priser-og-tilmelding/ som er dyrest, men også mest komplet med bøger og hjælp

 

Der er lagt op til at det er en studiegruppe, dvs det er IKKE kursus, men “blot” at vi mødes og kan hjælpe hinanden med at blive klar til eksamen. Der vil dog være klubmedlemmer som har VHF/SRC certifikat til stede.

 

Eksamen afholdes online. Præcis hvordan og hvornår tager vi når vi kan se om vi bliver klar på de 3 onsdage.

 

Det er GRATIS at deltage(Husk man skal selv købe materialer) Klubben har kaffe og måske lidt kage 🙂

 

Tilmelding er ikke nødvendig, men send gerne en tilkendegivelse, pr mail eller sms, hvis I vil deltage, så vi har en ide om deltagerantal.

 

På vej af Bestyrelsen.

Martin Sørensen

ms@eventpartner.dk

40960846