VHF/SRC certifikat studiegruppe

Endnu en gang kan vi tilbyde VHF-kursus i Fakse Ladeplads Sejlklub. Læs mere herunder

om hvad du kan lære og forvente på kurset.

Det er et klubmedlem,  Kenneth Davidsen,  som er tovholder og i må meget gerne maile til      Kenneth, hvis i vil deltage:  kennethdavidsen@gmail.com

“Klar til at styrke dine søfartsfærdigheder og forbedre din sikkerhed på vandet?

Velkommen til vores spændende VHF-kursus i Faxe Ladeplads Sejlklub onsdage den 21/2, 28/2 og 6/3 2024 kl. 19.00-21:00 i klubhuset.!

Over tre informative og engagerende kursusaftener, vil du lære alt hvad du behøver, for at opnå dit VHF bevis og få fuld kontrol over din kommunikation til søs.

Vores VHF-kursus tager udgangspunkt i onlinetræning hos Duelighedsklubben (duelighed.dk), der kræver et medlemskab af Duelighedsklubben som koster 295- pr. år, hvor man selv skal tilegne sig viden om VHF kommunikation.

På vores kursusaftener vil vi sammen gennemgå noget af online materialet, diskutere vigtige emner og øve os i praktisk VHF-kommunikation.

Du får ikke kun teoretisk viden, men også praktisk træning, der giver dig tillid, til at håndtere VHF-radioen som en professionel.

“Træd ind i en spændende verden af søfartssikkerhed og kommunikation, ved at deltage i vores VHF-kursus i Faxe Ladeplads Sejlklub!

Over tre nærværende kursusaftener vil vi I fællesskab i kombination med onlinetræningen komme igennem alle aspekter af VHF-kommunikation og hjælpe dig med at opnå dit eftertragtede VHF bevis.

Mvh.
Kenneth

Date

feb 21 2024
Expired!

Time

19:00 - 21:00
Category