Standerstrygning, med festivitas

Hej Alle medlemmer.

Vi må se det i øjnene. Det er efterår og vi skal have taget standeren ned for i år. Det er lørdag den 28. oktober og der vil være flere ”indslag” :

Kl. 15.00 Formand Gert Bøyesen nedhaler standeren.  Den nye standermast nåede at blive færdig og genopsat ved havnekontoret, så flaget er lige så stille kommet over på ”plads” igen.
derefter lidt hygge med en tår at drikke og lidt snack i klubhuset

Kl. 15.30 Kapsejladsudvalget vil afslutte sejlsæsonen med uddeling af præmier til de vindende både.

kl. 16 til 17  Der bliver arrangeret smagning af portvine. Vi har fået Knud Erik ( som også havde aften med vinsmagning ) til at komme og præsentere nogle portvine, som også vil være muligt at bestille hos ham efterfølgende. Det glæder vi os til. At få en lille smagsprøve på gode portvine.

Kl. 18 – til vi ikke orker mere
Fest med spisning – der vil blive serveret et lækkert måltid mad og dessert samt lidt godt til kaffen.
som altid vil der være mulighed for at købe drikkevarer til rimelige priser i klubhuset.
Prisen for dette arrangement er kun 170 kr. pr. person. Tilmelding er påkrævet
Venligst bekræft din deltagelse senest den 24. oktober ved at have indbetalt beløbet på Faxe Ladeplads Sejlklubs konto nr. i Sparekassen Sjælland reg. nr. 6070  kto nr.  00133162  med tilføjelse af medlemsnr..( som står på den mail fra kassereren, hvor der er kontingentopkrævning) og skriv navn og antal ( i må også gerne maile besked til aase@dilling-hansen.dk, for info og når i har betalt)


vi vil glæde os til at se jer til lidt festligheder denne dag.

Pbv  Åse