Vinteraktiviteter

Vinteraktiviteter 2022-2023 i Fakse Ladeplads sejlklub

Selvom bådene er på vej op af vandet for de fleste, har vi stadig aktiviteter i klubben. Aktiviteter som vil fremme klubsammenholdet, og som kan være med til at gøre dig/jer dygtige sejlere. Vi har aktiviteter som gør dig  bedre udrustet, både personligt, og teknisk, men også mere nysgerrig på andre måder at bruge vandet/bådene på.

Hele vinteren igennem sejles der Dragon Force fjernstyrede både hver søndag, fra kl ca 12. Der trænes hver anden søndag, sejles kap hver anden søndag, og der vil være et klubmesterskab som afholdes til foråret. Se mere info på hjemmesiden samt Facebook Kontaktperson er Rune, 24264744.

Tema aftener afholdes den 2. Onsdag i hver måned, med undtagelse af december. Temaaftener er gratis for medlemmer af FLSK. Ikke medlemmer, skal donere 20,- pr aften. Alle aftener starter kl 19. i FLSK klubhuset.  Programmer er som følger:

Onsdag den 11. Oktober. Opsamling på Onsdags/Faxe Bugt cuppen. Hvad er skidt og hvad er godt. Her skal vi have en snak om der kan tilmeldes uden flyvesejl til Cuppen. Måske skal vi overveje at rykke onsdags til om tirsdag eller torsdag, da alle klubberne rundt om os også sejler onsdag, hvilket måske gør at nogle som ellers gerne ville sejle hos os ikke kan, da de gaster i andre klubber?

9. November: Dansk Søredning selskab.Hvad laver DSRS, hvordan foregår en assistance, hvad er de typiske assistancer, og hvad kan vi som sejlere selv gøre for IKKE at få brug for hjælp.

  1. Januar. Sejlsikkert. Sikkerhed til søs. Undervisning i service af egen vest
  1. Februar. Singlehand sejler Claus Pedersen. En af de mere erfarne singlehand sejlere i Danmark, med base i Holbæk. Har tidligere sejlet en Transat mini 6,5, har nu en JOD35. Claus er ikke bleg for, med sin tidligere 21 fods, af sejle ud i kattegat i 30 knobs vind, alene, og sætte genakker. Har sejlet Silverrudder flere gange, og også Baltic 500 doublehanded.
  1. Marts. Sejlmager Høj-Jensen. Udover at være sejlmager med base på Sjælland er Høj-Jensen også mange gange Dansk mester og Verdensmester i H-båd. Temaet er sejltrim, ikke kun til Kap, men bestemt også til tur, da ordentlige sejl, både i trim og stand er med til at give behageligere sejlads.
  1. April. Info om onsdagssejladser, Faxe bugt cuppen, og andre sejlrelaterede aktiviteter i 2023.